Цю батьківщину я захищати більше не буду, - російський журналіст Аркадій Бабченко

Люди доброї волі в Росії програли: клас-гегемон в цій країні - агресивний гопник, навіть не пролетар. Саме вони роблять обличчя країні і країна зараз буде належати їм.

Аркадій Бабченко. Фото: YouTube.

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко заявив, що не став би воювати за РФ, оскільки в країні почалася його цькування і це знімає з нього зобов'язання, які він давав під присягою. Про це він розповів в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Цю батьківщину я захищати більше не буду. Все, хлопці, без мене якось ... Я присягав країні, потім ця країна мене назвала націонал-зрадником, почала на мене цькування, напускала на мене тітушок, заводила на мене кримінальні справи, сказала, що я тут не гідний ... я вважаю, що це з мене знімає ті зобов'язання, які я давав під присягою ", - пояснив він.

На уточнююче питання, пішов би він захищати батьківщину, на яку нападе ворог, він відповів негативно.

"Якщо зараз щось почнеться ... єдиний момент, в який би я взяв в руки зброю, якби я зрозумів, що тут дійсно почалася буржуазно-демократична революція за права людини, яка захоче скинути тирана. Але цього немає, цього не буде. Всі інші варіанти мене не приваблюють більше ", - підкреслив Бабченко.

Журналіст додав, що в Росії програли люди доброї волі, які розуміють, що не треба в XXI столітті починати загарбницьку війну і анексувати частину сусідньої держави.

"Ми програли - всі, нам зараз ця країна не належить. Ми тут - клас маргіналів. Клас-гегемон в цій країні - агресивний гопник, навіть не пролетар, а агресивний гопник. Ось зараз вони роблять обличчя країні і країна зараз буде належати їм. І плюс ще, звичайно, силові структури. і треба це розуміти, і треба або підлаштовуватися під цю ситуацію, або виїхати звідси. Я всім раджу їхати ", - підсумував він.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....