"Цього разу німецькі танки доїдуть до Москви", - військовий експерт про сценарій удару по РФ (відео)

В разі військової агресії РФ в країнах Балтії армії країн НАТО моментально вдарять по РФ.

О.Жданов. Фото: Голос Столицы.Німецькі танки швидко дійдуть до Москви в разі, якщо Росія зважиться на військову агресію проти країн Балтії. Армії країн НАТО на чолі з США завдадуть нищівного удару по Російської Федерації. Таку думку в ефірі "Обозреватель.LIVE" висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його словами, далекосхідний регіон РФ вже контролюють Сполучені Штати: "Там стоїть авіаносець і есмінці з "Томагавками".
Також Жданов нагадав, що Америка завдала потужного удару в Афганістані по найбільшому центру підготовки бойовиків, куди РФ постачала боєприпаси і продовольство.
"У Сирії був показовий виступ ракет "Томагавк". Там не військовий удар був, а виключно політичний. Росію попередили і дали можливість російській авіації спокійно піти", - сказав експерт.
Він підкреслив, що і в Балтійському регіоні для Кремля склалася невтішна ситуація. "Там угруповання країн Балтії, в Польщі збільшення контингенту. Я вже не кажу про системи ПРО в Польщі і в Румунії. Зараз на підході (флот НАТО), в тому числі і есмінців США з "Томагавками" на борту", - пояснив Жданов.
"Тепер від Балтики відміряйте 2500 км - Москва потрапляє в зону ураження. Плюс ударне авіаційне крило в країнах Балтії з бригади армійської авіації - вертольоти вогневої підтримки", - заявив гість студії.
Також заступили на рейд і французькі авіаносці класу "Міраж", сказав він. "А це авіаційний удар. Одна заправка - один політ до Москви і назад", - сказав Жданов.
"Ну і танкова бригада Бундесверу. Раніше були "Тигри" і "Пантери", а зараз "Леопарди". Але хрести на вежах залишилися ті ж самі. Гіпотетично, якщо допустити конфронтацію з боку РФ проти країн Балтії, то "Леопарди" з цими ж хрестами доїдуть до Москви цього разу", - додав військовий експерт.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...