Туреччина не вибачатиметься перед росіянами за збитий літак

У листопаді 2015 року в Туреччині збили російський бомбардувальник. Анкара не збирається вибачатись чи сплачувати компенсацію "постраждалій" стороні.

Ілюстрація: turkeyforfriends.com

Заяву про те, що Туреччина не планує приносити свої вибачення російській стороні і виплачувати компенсацію за знешкоджений нею бомбардувальник Су-24, виголосив представник президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана Ібрагім Калин, повідомляють Патріоти України з посиланням на Haberturk.com.

За словами представника президента, турецька сторона засмучена таким інцидентом, проте пан Калин зауважує, що уникнути знешкодження літака було неможливо, бо він вторгся у повітряний простір Туреччини без будь-яких попереджень.

Ібрагім Калин в ході бесіди з пресою також заявив, що обидві сторони конфлікту поки що не готові повернутись до нормальних відносин, хоча надія з боку турецької сторони є.

Наразі, за словами турків, через політичні чвари між країнами страждають прості люди. Зокрема, представник президента не приховував факт того,що російських туристів у Туреччині стало значно менше.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...