«Турецкая печаль»: Мережу підірвало відео з Путіним, що співав для Ердогана

​Втім, насправді нині політикам не до сміху.

Скріншот

У соцмережі з'явилося смішне відео, в якому президент Росії Володимир Путін "довів своїм співом до сліз" свого турецького колегу Реджепа Ердогана. Смішний відеоролик опублікував на своїй сторінці в Facebook Юсуф Томбул, повідомляють Патріоти України.

Станом на 27 листопада відео переглянули майже 95 тис. осіб. Ролик швидко набирає популярність і в українському сегменті інтернету. Відзначимо, що мова йде про нарізку з різних відеосюжетів за участю двох лідерів. Також в кліпі є кадри падаючого Су-24, який збив турецький винищувач.

Завдяки монтажу автор "поставив на сцену" Путіна, який "заспівав" зворушливу пісню для Ердогана. Ближче до кінця ролика (тайм код 00:24) розчулений Ердоган витирає сльози білою хусткою.

Також в кадрі можна побачити веселого Жерара Депардьє, який завзято плескає в долоні в такт музиці. Саундтреком до відеоролика стала одна з пісень популярного в Туреччині DJ HaKaN GüNDüZ. Музикант розмістив це відео у себе в Twitter.

Користувачам дуже сподобалося відео. У кометарях багато сходяться в одному - краще б Путін співав, ніж воював. "Перший раз, за останній час Х*йло порадував – Браво Х*йло, браво. Творчих успіхів!", - написала Марія Сивач.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...