"Тут теж лінія фронту": В ПриватБанку закликали клієнтів відстояти найбільш інноваційний і технологічний банк в світі

Заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський назвав чутки про "націоналізацію" банку спланованою атакою.

В ПриватБанку закликали клієнтів відстояти найбільш інноваційний і технологічний банк в світі. Фото: Минфин.

Поширення серед клієнтів ПриватБанку чуток про швидку "націоналізацію" банку є спланованою атакою на ПриватБанк. Про це повідомив агентству InfoResist перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський, інформують Патріоти України.

"Сама по собі націоналізація не має для вкладників і клієнтів ніяких наслідків, так як просто призводить до зміни власників. Якби держава хотіла банк націоналізувати, то вона б діяла без зайвої публічності. Тут же все по-іншому: використовуючи нерозуміння громадянами суті націоналізації, розганяють паніку. І ми, на жаль, знаємо, хто у цього замовник і чиїми руками це все реалізовується", - зазначив Олег Гороховський.

За інформацією Олега Гороховського, банк спокійно сприймає чергову спробу інформаційної атаки, оскільки сьогодні в депозитному портфелі ПриватБанку більше 80% строкових депозитів, що виключає сценарій панічного відтоку депозитів раніше терміну.

"Вами маніпулюють. Ви стаєте гвинтиком у великому механізму по розвалу країни і економіки, якщо у ворога вийде реалізувати свій злий план, то це розвалить економіку країни. Не допомагайте йому в цьому, - зазначив Олег Гороховський. - Давайте краще разом дамо відсіч цим нападкам на найбільш інноваційний і технологічний банк в світі. Може, тут і не вибухають бомби, але тут теж проходить лінія фронту".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...