"Ти нам більше не друг": БПП вирішила за корупцію здати однопартійця "з потрохами"

Фракція також підтримала не лише виключення з її числа, але й голосування за зняття депутатської недоторканності з Борислава Розенблата.

Борислав Розенблат уже не член БПП. Фото:ТСН

Народного депутата від БПП Борислава Розенблата виключили з фракції БПП. Про це заявив сам Розенблат після засідання фракції БПП, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Цю ж інформацію підтвердив заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко. Він заявив, що фракція підтримала голосування за зняття депутатської недоторканності з Розенблата.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...