Тимошенко назвала злочином публікацію стенограми засідання РНБО стосовно окупації Криму (відео)

Тимошенко впевнена, що опублікована "цілком таємна інформація". Пацифістична позиція Юлії Володимирівни, котра наразі може зіпсувати її рейтинг, начебто тут ні до чого.

Юлія Тимошенко

Глава фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Юлія Тимошенко заявила, що публікація стенограми закритого засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) дворічної давності щодо Криму є злочином. Таку думку вона озвучила в ефірі телеканалу "112 Україна", зазначають Патріоти України.

Тимошенко впевнена, що публікація відбулася, "щоб інформаційно закрити фактично олігархічну контрреволюцію, яка призвела до того, що зберігся клановий уряд".

"Можу сказати, що жодної сенсації тут немає, крім того, що це є, на мій погляд, злочином, причому таким, що точно буде рано чи пізно кримінальним чином розглянуто – це те, що оприлюднили, практично, стенограму закритого засідання РНБО", - сказала Юлія Володимирівна.

Політик заявила, що важливо звернути увагу на те, про що говорять керівники силових структур, і вони надали "абсолютно секретну інформацію".

"Я переконана, що в будь-якій іншій країні, за це люди були б негайно притягнуті до кримінальної відповідальності", - резюмувала лідер "Батьківщини".

Напередодні, Тарас Чорновіл написав як у 2014 році його цькували за те, що він розповів про вплив Тимошенко на прийняття рішення не чинити супротив агресору у Криму.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: