"У гру вступають буряти: Микола Козіцин сам себе переграв. Окупований Антрацит перестав бути "козачим", - блогер

Козіцин хотів зіграти «ва-банк» та налякати «кураторів», але все пішло не так.

Микола Козіцин. Фото: ЖЖ

"Микола Козіцин сам себе переграв. Окупований Антрацит перестав бути "козачим". Розповідають, що найближчим часом козіцинських «бравих молодців» замінять бойові буряти. А розпочалося все з невеличкої сварки між схожим на радянського капітана Врунгеля очільником «казачої нацгвардії» Всевеликого війська Донського Миколою Козіциним та російськими військовими кураторами, які, за даними джерел, днями зайняли Антрацитівський район", - пише у своєму блозі Денис Киркач, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"За даними джерела, зайнявши прилеглі до РФ території, на яких із літа 2014 козицинці почували себе повними господарями, куратори в першу чергу вирішили перевести всіх ряжаних «козаків» на контракт. При чому, тим, хто не підходив за віковим цензом у переведенні відмовили. Решта козицінських бойовиків від контракту відмовилися самі. Не дуже їм сподобалося переведення на казарменне становище. Сильний був контраст: тут ти напівп'яний чипляєшся до місцевих дівчат, навчаючи їх «духовності», а тут при повній викладці виходиш на бойове чергування. Не кожен таке витримає.

Як розповідають наближені до пана отамана, Козіцин хотів зіграти «ва-банк» та налякати «кураторів» розпуском свого підрозділу (за різними джерелами, на початок травня в районі нараховувалося від 200 до 300 бойовиків Козіцина). Ті проти подібного кроку не заперечували і на розпуск погодилися. Судячи з усього, одіозний козак-терорист дістав і їх.

Нагадаю, що це далеко не перші проблеми в житті цього одіозного носія козачої форми. Наприкінці листопада 2014-ого, одразу після виборів голови "ЛНР". Козіцин вступив у відкрите протистояння з новообраним на той момент лідером "республіки" Ігорем Плотницьким і програв.Тоді силовики "ЛНР" застрелили "коменданта" Антрацита та начальника "козачого штаба". А сам Козіцин змушений був переховуватись на території РФ, час від часу "розриваючи ефір" антрацитівського телебачення неординарними заявами про "імператорську сутність" Путіна та переважну "козацькість" Донбаса.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...