У Кабулі біля посольства Росії прогримів потужний вибух, є жертви

Поруч з російською дипмісією вибухнув замінований автомобіль.

В Афганістані біля посольства РФ у Кабулі вибухнув замінований автомобіль. Фото: Twitter

У столиці Афганістану 20 січня біля будівлі посольства Російської Федерації в Кабулі стався сильний вибух, що призвело до людських жертв. Кількість загиблих не уточнюється, повідомляє у своєму Twitter канал TOLO News, інформують Патріоти України.

Поруч з російською дипмісією вибухнув замінований автомобіль. На місці події працюють поліція і рятувальники. Наголошується, що інцидент стався в районі палацу Дар-уль-Гаман, де знаходяться парламент країни і посольство РФ.

Також повідомляється, що розташовану навпроти посольства РФ будівлю було охоплено пожежею після вибуху. Є інформація про жертви, проте їх кількість не уточнюється.

Афганський журналіст Білал Сарварі у своєму Twitter написав, що теракт влаштував смертник.

Жодне з терористичних угруповань поки не взяло на себе відповідальність за вибух.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...