У Кремлі знов зазирнули до "скриньки Пандори": ЗМІ дізналися про підсумки засідання Радбезу Росії по "диверсіях" у Криму

Керівник Російської ради у міжнародних справах Андрій Кортунов тимчасом заявляє, що заяви Росії про заходи у відповідь адресовані більше Заходу, ніж Україні.

У Росії думають про заходи проти України. Фото google.com

Рада безпеки Росії довірила профільним міністерствам та відомствам розробити та запропонувати конкретні заходи щодо України у зв'язку із інцидентом у Криму, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ведомости".

Ще одне джерело у силовому відомстві підтверджує, що Радбез поки не визначилася з конкретними кроками, які президент Путін та МЗС Росії пообіцяли зробити у зв'язку із загибеллю двох російських військових та звинуваченням України і відправленні до Криму диверсійних груп.

Співрозмовник видання, близький до Міноборони, розповів, що на засіданні не розглядали інший варіант завдання ударів у відповідь по Україні. Тоді ж джерело, близьке до керівництва "ДНР", повідомило, що Москва може стримувати дії армії "ДНР" у відповідь на артилерійські обстріли з боку українських силовиків.

Керівник Російської ради у міжнародних справах Андрій Кортунов зявив газеті, що заяви Росії про заходи у відповідь адресовані більше Заходу, ніж Україні. "Это определенный рычаг воздействия на позицию Запада, если будет собрана доказательная база. Это повод призвать Запад усилить давление на Киев, но пока мы видим, что на Западе уже заявили об отсутствии доказательств и выразили недоверие", — пояснив експерт.

ФСБ заявила про запобігання терактів у Криму 10 серпня. Спецслужба повідомила, що їх підготувало ГУР Міноборони України.

Президент України Петро Порошенко назвав звинувачення в тероризмі безглуздими та цинічними. За версією української сторони, жодної диверсійної групи не було, а бойове зіткнення в Криму відбулося між співробітниками ФСБ і військовими Міноборони Росії.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...