​У Ляшко дуже постаралися: Печерський суд не зміг обрати запобіжний захід помічнику нардепа, звинуваченому у здирництві​

Сьогодні, по закінченню трьох діб після затримання Олексій Бевзюк вийде на свободу

Олексій Бевзюк. Фото соцмереж

Печерський суд оголосив перерву в засіданні у справі Олексія Бевзюка, помічника нардепа Радикальної партії Олексія Кириченка, який був затриманий за звинуваченням у стягненні "данини" з підприємця у розмірі 200 тис. грн. Запобіжний захід не був обраний. Перерву оголошено до 7 лютого. Про це на сторінці в Facebook повідомив народний депутат Ігор Мосійчук, зазначають Патріоти України.

Нардеп заявив, що, таким чином, вже сьогодні, 29 січня після 13:00 Бевзюк має вийти на свободу. До цього часу закінчиться термін три доби після затримання помічника нардепа.

Причиною перенесення засідання, стало задоволення клопотання захисту про допит єдиного свідка звинувачення - Гриценко. Оскільки він не був присутній на засіданні, суддя Смик прийняла рішення оголосити перерву до 7 лютого. Гриценко будуть викликати повісткою, повідомив Мосійчук.

"Це свідчить про те, що ГПУ не має ніяких доказів проти Бевзюка, а справа повністю сфабрикована, що в результаті вплинуло на рішення суду", - вважає Мосійчук.

Напередодні в прокуратурі повідомили про затримання помічника нардепа від Радикальної партії. Незабаром після цього лідер партії Олег Ляшко уточнив, що помічника депутата затримали за підозрою в шахрайстві і що він, у разі його винності, "кришувати не буде".

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...