"У пародисти подався": Лещенко заявив, що він - Олег Ляшко (відео)

На засіданні парламенту Лещенко закликав Радикальну партію розповісти про своє фінансування.

Фото: Politeka

Нардеп Сергій Лещенко записав звернення в кулуарах Верховної Ради від імені глави парламентської фракції Радикальної партії Олега Ляшка. "Я, Олег Ляшко, лідер Радикальної партії України, заявляю: жодна скотиняка не крастиме з бюджету України, крім нас, Радикальної партії", - сказав Лещенко. Його звернення опублікувала в Facebook журналіст Анна Грабарська, повідомляють Патріоти України.

"Нехай вся країна побачить, на що живе ця політична сила. Нехай лідер цієї партії розповість про броньованому Cadillac за 350 тисяч доларів, про палацах, про найдорожче центрі в Києві, де тепер базується" партія чесних борців за добробут простих українських громадян ", - цитує Лещенко "Українська правда". "У пародисти подався, там заробить ще більше", - коментують відео користувачі мережі.

24 грудня 2015 року Ляшко розкритикував керівництво і депутатів Верховної Ради за порушення при голосуванні за бюджетний пакет законопроектів і заявив: "Ви гірше Януковича, скотинякі!". Цей вислів стало інтернет-мемом.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...