У Луценка оголосили про надходження перших мільйонів від конфіскації грошей Януковича (відео)

Конфісковані кошти вже надійшли в держбюджет України.

Ілюстрація:Facebook Юрія Луценка

Генеральна прокуратура почала процес конфіскації $ 200 мільйонів "сім’ї" Януковича. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Сьогодні вступило у законну силу рішення Соснівського райсуду м. Черкаси про ще одну спецконфіскацію банківських активів мафії Януковича на загальну суму 200 млн доларів. Собаки гавкають, а караван йде." - написав генпрокурор.

"Спецконфіскація 200 млн ОЗУ Януковича. Перші мільйони доларів пішли в держбюджет України", - підписала Сарган відео, на якому видно генпрокурора Юрія Луценка, який прийшов до "Укргазбанку".

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...