У Луценка повідомили, що затриману Савченко почали допитувати працівники СБУ

Клопотання про обрання міри запобіжного заходу для Савченко у вигляді тримання під вартою на двомісячний термін буде направлено до Шевченківського районного суду Києва. На коли буде призначено засідання суду, на даний момент невідомо.

Надія Савченко під час затримання. Фото:Точка доступу

Зараз народний депутат Надія Савченко перебуває у відділі забезпечення досудового слідства Служби безпеки України. Про це повідомляє у Facebook прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, передають Патріоти України.

За її словами, зараз Савченко знаходиться у відділі забезпечення досудового слідства СБУ. У присутності адвокатів їй вручили копію клопотання про обрання міри запобіжного заходу та допитують у якості затриманої особи.

"Клопотання про обрання міри запобіжного заходу для Савченко у вигляді тримання під вартою на двомісячний термін буде направлено до Шевченківського районного суду Києва. На коли буде призначено засідання суду, на даний момент невідомо", - написала Сарган.

Савченко, зокрема, інкримінується – змова про вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до теракту, сприяння терористичній організації, незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою.

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...