"У мене є не такий, але я намагаюся на ньому не їздити": Путін пробовкався про незадекларований мотоцикл у своєму автопарку

Офіційно згідно з декларацією, російський президент є щасливим власником двох машин "ГАЗ М-21", "Ниви" та автомобільного причепу "Скіф", про мотоцикли там не сказано ні слова.

Путін на мотоциклі. Ілюстрація:dekunobouya.cocolog-nifty.com

Президент Росії Володимир Путін відвідав міжнародну промислову виставку "Іннопром-2017". Біля стендів відомих автомобільних марок глава Кремля хизувався своїми машинами та мотоциклами, яких немає в його офіційній декларації. Про це повідомив Интерфакс, зазначають Патріоти України.

Біля стенда компанії "Nissan", яка представила нову продукцію своєї марки, Володимир Путін згадав про свою машину, якою він користувався ще в часи роботи у Санкт-Петербурзі.

"В 1990-і роки, коли я працював у мерії Санкт-Петербурга, упродовж декількох років їздив на "Nissan". Це була, звичайно, не така машина, але вона мені дуже подобалася", – розповів Володимир Путін.

Окрім цього, свої спогади глава Кремля необережно озвучив і біля стенда "Mitsubishi". Після розповіді представників компанії про створення нового мотоцикла, Володимир Путін похизувався своїм двоколісним такої ж марки.

"У мене є не такий, але вашої фірми мотоцикл. Щоправда, я намагаюся на ньому не їздити," – зазначив президент Росії.

Глава Кремля не сподівався, що журналісти переглянуть його декларацію, в якій не зазначено жодного мотоцикла. натомість Володимир Путін є щасливим власником двох машин "ГАЗ М-21", "Ниви" та автомобільного причепу "Скіф".

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...