У міністра спорту РФ сталася істерика через те, що американці випадково перекрутили гімн його держави

Віталій Мутко обурився, що майже на кожному турнірі у світі виникають якісь непередбачувані помилки з російським гімном.

Віталій Мутко. Фото:fclmnews.ru

Казус під час нагородження чемпіона світу з ковзанярського спорту Павла Куліжнікова викликав неадекватну реакцію у міністра спорту Росії Віталія Мутка. Чиновник обіцяв поскаржитися на організаторів в Міжнародний союз ковзанярів, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Як стало відомо, російському чемпіону під час нагородження замість російського, помилково включили гімн США.

"Звичайно, ми звернемося в ISU, тому що це виглядає вже просто смішно. Це вже якийсь бардак, не можу інакше цю ситуацію назвати. Навмисно це було зроблено чи ненавмисно, складно розібратися. Але можу сказати, що такі помилки допускати нереально і неможливо.

Все це відбувається з турніру в турнір. Все з нашим гімном. Подібні ситуації викликають якесь здивування. Не можете організовувати - не беріться", - обурився Мутко.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...