Скандально відомий Мутко заявив про призупинення виконання обов'язків президента Російського футбольного союзу

Один з функціонерів російського футбольного союзу підкреслив, що всі поставилися до рішення Мутка з розумінням.

Президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко на засіданні виконкому оголосив, що призупиняє виконання обов'язків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Главком.

Тимчасово виконуючим обов'язки голови організації став Олександр Алаєв. Раніше він займав посаду генерального директора РФС.

Почесний президент РФС В'ячеслав Колосков підтвердив інформацію про те, що Віталій Мутко призупинив свою діяльність на посаді глави Російського футбольного союзу.

У той же час, функціонер підкреслив, що всі поставилися до рішення Мутка з розумінням.

"Він нікуди не йде. Просто тимчасово призупиняє свої повноваження на посаді президента РФС. Це може бути і місяць, і два... Думаю, до завершення Олімпіади у Кореї всі ці питання будуть вирішені", - сказав він.

"Він послався, що йому потрібно займатися відновленням справедливості по відношенню і до спортсменів, і до нього самого", - додав Колосков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...