У Мін'юсті розповіли, кого призначили в.о. директора люстраційного департаменту

Виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації на місці Тетяни Козаченко буде її заступниця - 23-річна Анна Калинчук.

Анна Калинчук. Фото:plus.google.com

Міністерство юстиції призначило виконувачем обов'язків директора департаменту з питань люстрації Анну Калинчук замість Тетяни Козаченко. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"Трудовий колектив департаменту зібрався і запропонував кандидатуру в. о. директора Ані (Калинчук). Я підтримав цю кандидатуру", – сказав він.

Петренко підкреслив, що відставка Козаченко була плановою, оскільки вона не мала наміру перебувати на державній службі понад 2 роки.

За словами міністра, в найближчі 2-3 тижні відбудеться оновлення складу Громадського люстраційного комітету.

Після завершення формування нового складу комітету буде оголошено відкритий конкурс на главу люстраційного департаменту Мін'юсту.

Анні Калинчук 23 роки, вона народилася в Бориславі Львівської області. Закінчила Національний університет "Острозька академія", працювала в адвокатському об'єднанні "Юридична компанія" Капітал ".

Раніше обіймала посаду помічниці Козаченко.

СБУ затримала двох полковників УДО, які готували вбивство Зеленського, Буданова та Малюка (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 13:59

Служба безпеки України (СБУ) викрила мережу агентів 5-ї служби ФСБ РФ, які готували вбивство президента України Володимира Зеленського. Про це повідомила СБУ у Telegram, передають Патріоти України. Повідомляється, що реалізувати зазначені плани мала аг...

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...