"У нас чудові відносини. Ми - рідні брати, нам ділити нічого" - Лукашенко про Путіна

Президент Білорусі заявив, що проблеми він може вирішувати з російським президентом без посередників.​

Путін і Лукашенко. Ілюстрація:http://antikor.com.ua/

Президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що у нього з главою РФ Володимиром Путіним "чудові відносини", а проблеми вони можуть вирішувати без посередників. Про це пише БЕЛТА, інформують Патріоти України.

"Так заспокойтеся - у нас з Володимиром Володимировичем Путіним чудові відносини. Чудові. І підберемо час, зустрінемося. Якщо є якісь проблеми, ми їх вирішимо. Без посередників ми вирішимо удвох, і нам не треба жодне посередництво. Ми - рідні брати, нам ділити нічого", - заявив Лукашенко.

"Я йому (Путіну - ред) якось публічно сказав - може, ще буде час, коли доведеться спиною до спини стати й відстрілюватися, ну, як військові люди кажуть", - додав глава Білорусі.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...