​У неділю ворог спрямував основний вогонь по Авдіївці, намагаючись поновити втрачені позиції (відео)

Протягом неділі, 6 березня, проросійські збройні бандформування 38 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції.

Речник АТО Сергій Жмурко Дайджест

Бойовики випустили 80 мін по позиціях українських військових поблизу Авдіївки, повідомляють Патріоти України з посиланням наштаб АТО

Російські найманці використовують, окрім стрілецької зброї та гранатометів, міномети калібру 82 та 120 мм.

За підрахунками штабу, активність обстрілів бойовиками зросла з настанням сутінок. Лише в районі Авдіївки терористи з 18 години вечора і до опівночі здійснили сім прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 мін. Найманці також цілили по укріпленнях поблизу Пісків, Опитного та Луганського.

Повідомляється, що прокремлівські терористи вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів по опорних пунктах сил АТО в районі н.п. Зайцеве, Луганське, Піски та Новгородське. Позиції в Мар’їнці та Широкіне були обстріляні зі стрілецької зброї.

Неприцільний вогонь з кулеметів та гранатометів бойовики вели поблизу Невельського, шахти Бутівка, Троїцького та Майорська.

Штаб відзначає, що активність бойовиків з опівночі знизилась - зафіксовано прицільний обстріл з кулемета в районі Гранітного.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...