У Нью-Йорку відбулася зустріч Порошенка і Трампа (фото, відео)

Лідери двох держав зустрілися у рамках 72-ої сесії Генасамблеї ООН.​

Зустріч у Нью-Йорку Петра Порошенка та Дональда Трампа. Фото:Twitter

Президенти України та США Петро Порошенко і Дональд Трамп розпочали зустріч в Нью-Йорку в рамках 72-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Про це йдеться у Twitter глави української держави, передають Патріоти України.

"Радий зустрічі з президентом США Дональдом Трампом. Обговорюємо зміцнення українсько-американських відносин", - зазначив Порошенко.

Раніше прес-офіс Білого дому повідомляв, що зустріч президентів США та України Дональда Трампа та Петра Порошенка запланована на 10:30 за часом Нью-Йорка (17:30 за Києвом - ред.), її тривалість складатиме одну годину.

Відео зустрічі президентів було викладено на сторінці Петра Порошенка у Facebook.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...