У парламенті Молдови проголосували за виведення російських військ з країни

Президент Молдови Ігор Додон вже назвав прийняте рішення "провокацією".

Депутати парламенту Молдови. Ілюстрація:Moldovan PoliticsПарламент Молдови сьогодні, 21 липня, прийняв заяву з вимогою виведення російських військ з території країни. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"За прийняття документа проголосував 61 депутат (зі 101) від правлячої коаліції, Ліберальної і Ліберально-Демократичної партії", - сказано в повідомленні.

При цьому представники опозиційної Партії соціалістів в знак протесту покинули зал засідань. Вони заявили, що "цей документ є геополітичною провокацією в кінці сесії парламенту".

При цьому президент Молдови Ігор Додон назвав рішення "провокацією".

"Категорично засуджую подібного роду провокації. Підкреслюю, Молдова є нейтральною державою, а рішення подібних питань має бути досягнуто виключно в рамках мирного і конструктивного підходу, без провокацій і в контексті об'єднання двох берегів Дністра і жодним чином не за допомогою подібних провокаційних заяв", - написав Додон на своїй сторінці в Facebook.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...