У Путіна біснуються через чергове захоплення Пальміри військами ІДІЛ

Російський сенатор Франц Клинцевич не був оригінальним і звинуватив в захопленні Пальміри США.

Пальміру зайняли бойовики ІДІЛ. Фото: Аргументы и Факты.

Перший заступник голови комітету з оборони і безпеки російської Ради Федерації Франц Клинцевич прокоментував захоплення сирійського міста Пальміри бойовиками терористичної організації "Ісламська держава" (IДIЛ), повідомляють Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

Клинцевич назвав захоплення Пальміри важким ударом, в першу чергу психологічного характеру. Російський сенатор вважає, що в РФ повинні зробити висновки з цього, зокрема, перестати надавати коридори для виходу бойовиків, в той час, як вони концентруються і атакують в інших місцях.

За словами Клинцевича, захоплення Пальміри бойовиками IДIЛ було несподіванкою для армії сирійського президента Башара Асада, у якої нiбито не було допомоги військ РФ.

В тому, що бойовики захопили Пальміру, російський сенатор звинуватив США. Клинцевич заявив, що їх бездіяльність дала можливість перекинути бойовиків з Ракки в Пальміру.

Як повідомляли Патріоти України, захоплення Пальміри прокоментував журналіст Юрій Бутусов.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...