"У Путіна рак простати. Мені про це російські колеги говорили", - хірург про стан глави РФ

Главі РФ лишилося недовго.

Володимир Путін. Фото: ЖЖРосійський президент Володимир Путін важко хворий і може померти від онкологічного захворювання. Про це в інтерв'ю виданню заявила 77-річний хірург Лідія Басс-Бугакова, яка до війни працювала в міській лікарні Первомайська Луганської області. Після початку окупації вона надавала допомогу місцевому населенню, а також передавала цінні розвіддані в штаб АТО, за що її хотіли заарештувати. Лікар встигла виїхати і тепер працює в лікарні прифронтового Лисичанська, повідомляють Патріоти України.

"Все йде до того, що рано чи пізно Путіна не стане. Медики знають: у нього рак простати. Мені про це російські колеги говорили", - розповіла хірург. Вона висловила впевненість, що війна давно закінчилася, якби російське керівництво не надсилало "гумковноі" зі зброєю.

"Якби Путін припинив поставку" гуманітарної допомоги ", війна давно закінчилася б. А то як приїде "гумковой"- відразу українську армію обстрілюють. Я сама особисто бачила, що возить цей конвой. Коли в Первомайську працювала, ми з одним хірургом в ординаторській пили чай. Раптом відчинились двері (бойовики куди завгодно безцеремонно заходили - хоч в операційну, хоч в палату), увійшли троє з автоматами: "Поїхали!".

Один бойовик спереду, два ззаду. Ведуть мене, немов заарештовану. Посадили в машину і повезли в комендатуру. Поки вони доповідали, я стояла у дворі. Там якраз були дві фури - російський "гуманітарний конвой". Підійшов один військовий (вони ж без знаків розрізнення, незрозуміло, хто за званням). Відкрили фури, дістали сім білих мішків, начебто як з борошном. Поставили поряд з машиною. А потім він командує: зброя туди, снаряди туди, патрони туди. Це при мені сталося. І я готова під присягою на будь-якому суді це підтвердити", - зазначила Басс-Бугакова.

Лікар підкреслила, що швидка можлива смерть президента Росії не може бути приводом для бездіяльності українського керівництва. "Я живу на сході України, постійно говорю з людьми, і вони в більшості своїй виступають за військовий стан. Діяти треба рішуче. Кажуть, наш президент Петро Порошенко боїться, що Путін піде на Київ, якщо ввести воєнний стан. Та нікуди він не піде ! Він же не самогубець і не дурень. Якщо він так вчинить, відкриються інші двері. НАТО буде тут миттєво. Адже всім на Заході зрозуміло, наскільки короткий шлях від Києва до Варшав ", - сказала Басс-Бугакова.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...