У Путіна створюють передумови для введення військ в Україну, - СБУ

У Кремлі планують задіяти криміналітет, спортсменів, навколокримінальні структури для побиття учасників проросійських заходів.

Службі безпеки України відомо, що група в оточені президента Росії Володимира Путіна займається створенням передумов для введення військ РФ в Україну вже восени 2018 року. Про це розповів заступник голови СБУ Віктор Кононенко, повідомляють Патріоти України із посиланням на "РБК-Україна".

"Ми володіємо інформацією про плани російської сторони, знаємо про існування в оточенні Путіна групи, яка поставила собі за мету створити передумови для введення вже восени цього року в Україну російських військ під приводом захисту російськомовного населення", – розповів Кононенко.

При цьому він наголосив, що СБУ знає про такі плани і не дасть Росії їх реалізувати. "Для цього вони (РФ) планують задіяти криміналітет, спортсменів, навколокримінальні структури для побиття учасників проросійських заходів і хресних ходів. Але ми не дамо їм реалізувати ці плани, будемо і надалі викривати підривну діяльність російських спецслужб", – запевнив заступник голови СБУ.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...