У Росії бояться, що наркомани і бандерівська хунта зірвуть вибори до Держдуми

Федеральна служба з контролю за оборотом наркотиків Росії звинуватила українські спецслужби у наркотизації російської молоді.

Ілюстрація:vesti-ukr.com

У Росії побоюються, що майбутні вибори в Держдуму можуть принести зовсім не ті результати, а тому придумали новий фейк про те, що спецслужби України за підтримки Заходу поширюють в РФ наркотики і займаються антиросійської діяльністю. Про це пише LB.UA, інформують Патріоти України.

Як заявив I-й заступник керівника оперативно-розшукового департаменту Федеральної служби з контролю за оборотом наркотиків Росії Сергій Мосальов, саме українські спецслужби винні в тому, що значна кількість підростаючого покоління Росії стали наркоманами.

"За підтримки Заходу спецслужби України ведуть антиросійську діяльність, і формують антигромадські настрої, при цьому використовують кримінальні матриці наркобізнесу", - повідомив Мосальов.

Майбутні вибори в Державну Думу Росії можуть стати піком цієї активності. За словами Мосалева, саме український вектор впливу поряд з афганською загрозою, є визначальним на тлі російської наркоситуації.

За даними чиновника, українці на другому місці в Росії після громадян Таджикистану за кількістю скоєних наркозлочинів. "За 2015 рік на 60% зросла кількість громадян України, яких в РФ затримали за наркозбут", - переконує Мосальов.

При цьому він особливо підкреслює, що справа тут не стільки в грошовому прибутку, скільки: "в політичній перевазі України.

Тим часом, у вересні 2015 року в Росії виявили понад 3 мільйони громадян, які щодня приймають наркотики. Приблизно 1 мільйон осіб через передозування наркотиків померли в Росії за останні 10 років.

"В Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...