У Росії збанкрутував головний спортивний ТВ-рупор Кремля (відео)

Коментатор федерального каналу "Матч ТВ" Геннадій Орлов мимоволі розкрив подробиці скандалу на російському телебаченні.

Коментатор  "Матч  ТВ" Геннадій Орлов. Фото: Eurosport.

Відомий російський коментатор федерального каналу "Матч ТВ" Геннадій Орлов заявив про банкрутство телеканалу, який був створений холдингом "Газпром-медіа". Журналіст оголосив про це під час підготовки до запису однієї із передач, не підозрюючи про те, що його записують на камеру. Запис пізніше був опублікований у мережі, викликавши грандіозний скандал, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Це ганьба. Керівництво разом із Тіною Канделакі збанкрутували канал. За півтори року вони витратили трирічний бюджет. Я, як і більшість коментаторів, вже виведений зі штату", - сказав Орлов.

Відразу після публікації ролика на YouTube коментатор спростував свої слова і заявив про те, що відео є монтажем. У свою чергу "Матч ТВ" виступив із заявою, у якій запевнив, що не має наміру звільняти співробітників.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...