У США пригрозили Кремлю новими санкціями

У Вашингтоні готові змусити Росію понести "серйозні витрати у відповідь на цілий ряд зловмисних дій, що вчиняються російським керівництвом".

Ілюстрація:haqqin.azСША готові ввести нові санкції проти Росії у відповідь на "зловмисні дії", які вчиняє Кремль. Про це з посиланням на заступника міністра фінансів США Сігал Манделкер повідомляє агентство Bloomberg, зазначають Патріоти України.

За її словами, у Вашингтоні готові змусити Росію понести "серйозні витрати у відповідь на цілий ряд зловмисних дій, що вчиняються російським керівництвом". Також Манделкер зазначила, що, завдяки цим діям в Росії "олігархи і урядові еліти отримують непропорційну вигоду".

"Ті, хто отримує прибуток від цієї корумпованої системи, більше не будуть захищені від наслідків дестабілізуючої діяльності свого уряду", - сказала заступник міністра.

Крім того, говорячи про Іран і КНДР, Манделкер назвала Тегеран спонсором тероризму, а також пообіцяла покарання для тих, хто веде в Ірані бізнес. Що стосується Пхеньяна, за її словами, саме санкції змусили Північну Корею піти на переговори.

"Ми перевіримо їх щирість на майбутньому саміті між президентом Трампом і лідером Північної Кореї", - сказала Манделкер.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...