У стані підвищеної боєготовності: На Далекому Сході Росія підготувала системи ППО

​Російські військові відстежують події довкола КНДР.​

Ілюстрація:www.rbc.ua

Системи ППО на Далекому Сході приведені в стан підвищеної боєготовності у зв'язку із ситуацією довкола КНДР. Про це повідомив екс-голова комітету Ради Федерації з оборони й безпеки РФ Віктор Озеров, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За словами Озерова, російські військові відстежують події навколо КНДР, а зони можливих пусків ракет перебувають під підвищеною увагою.

Він зазначив, що підвищувати заходи безпеки на Далекому Сході спонукають дії не тільки Північної Кореї, але й можлива відповідь США. "Реакція Трампа на заяви Пхеньяна зрозуміла й виправдана, державі у світі недозволено загрожувати іншій завданням ударів", — сказав Озеров, зазначивши, що реакція інших країн у подібній ситуації була б такою ж.

Як відомо, за останні дні відносини між КНДР і США серйозно загострилися. Так, КНДР заявила про можливість завдання ракетного удару по американській військовій базі на острові Гуам. При цьому влада КНДР назвала неможливим діалог з президентом США Дональдом Трампом, назвавши його "безрозсудним".

Трамп, у свою чергу, заявив, що, можливо, його заява про "вогонь і лють" для КНДР не була достатньо жорсткою. Американські ЗМІ також повідомили, що Пентагон підготував план превентивного удару по ракетних об'єктах Північної Кореї.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...