У Суркова погані справи: Путін готується до здачі та знакової заміни своєму кривавому куратору ОРДЛО - ЗМІ

Про можливі зміни розповів голова російської партії "Яблуко" Григорій Явлінський.

Владислав Сурков. Фото:https://mbk.media/

Лідер партії "Яблуко" і кандидат в президенти Російської Федерації Григорій Явлінський обговорював з президентом Володимиром Путіним тему України, на зустрічі постало питання про те, щоб призначити його замість Владислава Суркова головним переговорником. Про це пише МБХ Медиа, передають Патріоти України.

В ході спілкування з журналістами Явлінський зазначив, що якщо це питання підніматимуть ще раз, він буде серйозно розглядати пропозицію.

На думку Явлінського, нормалізація відносин між Росією і Україною – "запорука будь-якого позитивного рішення, як в економіці, так і в соціальному житті".

"Поки ми не нормалізуємо ці відносини, нічого, за великим рахунком, зробити неможливо", – зазначив політик.

Сам він підкреслює, що зробить все, що завгодно для вирішення українського питання, однак при цьому не впевнений, що цього захоче особисто Путін.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...