"У вас в настоящем все плохо, а будущего вообще не существует!" - польський політолог викликав обурення в ефірі російського ток-шоу (відео)

Скандальний російський політолог Кургінян обізвав колегу "хамом", залишивши студію.

Якуб Корейба. Фото: скрін відео

Польський політолог та викладач МДІМВ Якуб Корейба в черговий раз поставив на місце знахабнілих росіян, які намагаються ідеалізувати своїх тиранічних лідерів з минулого, таких як Сталін і офіцери з НКВД. Відеоролик з його виступом доступний для перегляду на Facebook, передають Патріоти України.

У прямому ефірі телеканалу "Россия 24" свою промову Корейба почав з таких слів.

"Я розумію, чому ви тримаєтеся за минуле - тому, що в сьогоденні у вас все погано, і майбутнього у вас немає", - після чого почалося масове невдоволення в студії.

Першим втік відомий політолог Сергій Кургінян, який обізвав колегу "хамом" і "виродком", і відразу ж вийшов зі студії.

Корейба продовжив, заявивши, що Росія намагається нав'язати свої тоталітарні цінності вільним людям, проте зробити це не вдасться.

Він підкреслив, що не вийде у них змусити нормальних людей полюбити НКВС, Сталіна, Черняховського та інших діячів, які розстрілювали тих, хто боровся з гітлерівцями.


Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...