У Вінниці продовжуються чистки керівництва МВС. Слідом за Шевцовим відсторонений від посади і його заступник

Активісти, які пікетують будівлю обласної поліції, незадоволені таким рішенням і вимагають не лише відсторонення, але й звільнення Олександра Селіверстова.

Заступник Шевцова Олександр Селіверстов відсторонений від посади. Фото:www.npu.gov.ua

Заступник начальника Національної поліції Вінницької області Олександр Селіверстов відсторонений від посади. Відповідний указ підписав тимчасово виконуючий обов’язки керівника відомства Юрій Педос, повідомляють Патріоти України з посиланням на Новое время.

У свою чергу активісти, які пікетують будівлю обласної поліції, незадоволені таким рішенням і вимагають звільнити Селіверстова.

Як відомо. раніше голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе підписала указ про відсторонення від посади керівника Нацполіції Вінницької області Антона Шевцова, якого активісти масово звинувачують у сепаратизмі.

Навколо Шевцова вибухнув скандал через сепаратистські фото його сім'ї. Інтернет-користувачі розшукали у соцмережах його спільне фото з російським спортсменом і нардепом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки у Криму з радянським прапором. Тепер Шевцова масово звинувачують у сепаратизмі.

Пізніше Шевцов заявив, що готовий пройти тест на поліграфі, щоб назавжди зняти звинувачення в сепаратизмі проти нього і його сім'ї.

Нещодавно журналісти з’ясували, що Шевцов брав участь у військовому параді в окупованому Севастополі 9 травня 2014 року.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...