"Уезжай! Ты тут не нужен”: "Ватники" Ясинуватої ледь не розірвали "новопризначеного в.о. мера" Губарєва (відео)

Проти нового ставленика Олександра Захарченка пройшов мітинг.

Мешканці Ясинуватої вигнали Губарєва. Фото: скрін відео

Кілька десятків жителів фронтового міста прийшли до стін виконкому вимагати скасування указу про призначення на пост "міського голови" Павла Губарева. Після приїзду сепаратиста натовп накинувся на нього з криками, вимагаючи розповісти, де він ховався, коли місто переживало бомбардування. Відео з протестом місцевих мешканців з'явилося на каналі Youtube, передають Патріоти України.

"У мене така історія була, хлопці. Коли тітушки влаштовують провокації", - намагався виправдатися Губарєв, але йому тут же поставили запитання: - Де був Паша, коли бомбили наших?"

На відповідь, що весь час він перебував у Донецьку, чоловік у камуфляжній формі заявив, що "воює" з початку конфлікту і знає, що Губарєв втік до Ростова. У Росії він перечекав серйозні бойові дії і за кілька місяців до "виборів" вирішив повернутися.

Губарєв ще намагався пояснити присутнім, що рішення Захарченка не підлягає оскарженню, але ніхто не хотів його чути. "Ти тут не потрібен! Їдь! ", - скандували мітингувальники.

У результаті колишньому "народному губернатору" довелося відступити у супроводі кількох охоронців.

"Ключове питання": Щоб зробити контрнаступ у 2025 році, людей треба мобілізувати вже зараз, - полковник Грант

понеділок, 13 травень 2024, 6:50

Полковник британської армії у відставці, відомий військовий експерт Глен Грант в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському на телеканалі "Еспресо" розповів про плани РФ атакувати Європу та наслідки ядерної атаки. Безліч аналітиків г...

Кремль готує потужні гібридні атаки на європейські столиці: Грант виступив із попередженням

понеділок, 13 травень 2024, 6:23

Полковник британської армії у відставці, відомий військовий експерт Глен Грант розповів, що тактика Путіна зосереджується на тому, щоб підірвати здатність європейських країн підтримувати Україну. . "Наскільки серйозно і до кінця будуть готові президен...