"Україна хвора, і ми можемо собі дозволити наводити лад на її території": Пропагандисти Путіна влаштували скандал з українцем на росТБ (відео)

Російський "політолог" Микола Платошкін образив українців, називаючи їх "негідниками, покидьками і нацистськими холуями".

Микола Платошкін. Фото: скріншот з відео.

На російському телебаченні сталася жорстка суперечка між кремлівським пропагандистом, політологом Миколою Платошкіним і українським громадським діячем Вадимом Трюханом. Сварка між ними спалахувала кілька разів протягом всього ефіру пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Россия 1", передають Патріоти України.

Конфлікт розпочався через обурення Трюхана з приводу того, що росіяни постійно дозволяють собі ображати українців у ефірах. Платошкін навіть не спробував спростувати цей факт і вибухнув брудними лайками на адресу чужої йому країни.

"Бандерівці — мерзота, сволота і покидьки! Так було і буде! Ніякого миру з вами не буде! З бандерівцями не буде миру! Доб'ємо вашу наволоч!" — вигукнув він.

Зі свого боку Трюхан спробував зупинити агресивні нападки росіянина і зазначив, що така риторика не призведе ні до чого доброго, а лише стане приводом для ескалації конфлікту. Цієї миті в розмову втрутилася скандальна ведуча передачі Ольга Скабєєва. Однак вона не згладила ситуацію, а ще більше її загострила.

"Якщо хтось дуже серйозно хворий, це треба діагностувати і лікувати? Ось ви хворі, Україна хвора своєю страшною владою! І ми можемо собі дозволити наводити лад на території держави, яка отруює нам життя останні п'ять років!" — нахабно висловилася вона.

Після цього Платошкін продовжив ображати українців, називаючи їх "негідниками, покидьками і нацистськими холуями", і Трюхан зажадав, щоб він замовк. "А чого мені мовчати, ви тут не командуйте, бандерівець! Трюхане, їдьте з нашої агресивної країни! Знайдіть мужність! Не отруюйте повітря! Селянський бандерівський хор! У мене прохання — заткнути бандерівську сволоту! Нехай він образиться і піде. Ідіть звідси!" — огризнувся пропагандист.

Після істерики Платошкіна Трюхан попросив більше ніколи не запрошувати його на ефіри разом з росіянином. "Давненько такої клоунади у вас в студії не було. Вам би в цирк, пане Платошкін. Вам би там плескали навіть без команд!" — додав українець, підколовши опонента.

Джерело: Обозреватель

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...