Україна нанесла могутній удар по Лугандону: Плотницький скиглить, що так нечесно

Ватажок луганських терористів поскаржився на те, що Україна останнім часом відмовилася від закупівель вугілля на окупованій території.

Ігор Плотницький. Фото:hromadskeradio.org

Ватажок "ЛНР" Плотницький визнав ситуацію в "республіці" катастрофічною. Він поскаржився на те, що Україна останнім часом відмовилася від закупівель вугілля на окупованій території, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистський сайт Луганскинформцентр.

Як відомо, у Л/ДНР фактично є всього три джерела доходів - вливання з Росії, реалізація награбованого, включаючи порізку заводів, а також продаж вугілля.

Росія сама страждає від "просто грошей немає", грабувати з кожним днем стає все важче - просто вже нічого, а тепер ось з вугіллям загвинтили гайки.

"Наше производство всем смертям назло сохраняет мощный экспортный потенциал, но мы работаем в парадоксальной ситуации – в полумерах полублокады. Кроме того, Киев – абсолютно паранормальный бизнес-партнер. Себе в убыток Киев всячески препятствует деловым связям предприятий Донбасса и с Украиной, и с Россией. Более того, чтобы создать нашим шахтерам трудности с зарплатой, режим Порошенко отказывается от закупок луганского угля - и это притом, что на сегодняшний день на Украине накоплено в три раза меньше угля, чем нужно для отопительного сезона" - бідкається Плотницький.

При цьому докір ватажка терористів на адресу України, що, мовляв, сама собі шкодить, відмовившись від економічного співробітництва, можна розглядати як комплімент.

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...