"Україна розвалюється, корупціонери нічого не бояться", - Руслана

Ми всі заручники того, що сьогодні відбувається в країні, але з цим треба боротися, впевнена співачка.

Руслана на Антикорупційному форумі. Фото: Facebook

Україна на даному етапі тільки розвалюється. Про це в коментарі FaceNews повідомила громадський активіст і співачка Руслана Лижичко, інформують Патріоти України.

"Зараз Україна тільки розвалюється. Приміром, люди, які для мене найбільші корупціонери в країні, нічого не бояться. Вони кажуть: «Доведіть, що ми це вкрали, доведіть, що це наш статок. Ми все так заховали, що ви ніколи не знайдете!", - розповіла співачка.

Але вони бояться цього, впевнена Руслана.

"Вони бояться Автомайдану, бояться журналістських розслідувань, всіх цих форумів. Як би вони не геройствували, як би бравадою не займалися і не наймали "адвокатів диявола", все одно бояться.

Тому все це потрібно робити. Вони будуть чути свої прізвища і розуміти, що є активні люди, які рано чи пізно все одно об'єднаються в систему. Це буде нова система, яка посуне корупцію і схеми, які створювалися роками серйозними олігархами та їхніми командами", - повідомила активістка.

Руслана також підкреслила, що корупцію необхідно розхитувати. "Якщо ми всі складемо ручки, гроші й далі повз нас будуть протікати. Ми всі заручники того, що сьогодні відбувається", - заявила Лижичко.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...