Україна втратила довіру Польщі - заступник голови польського МЗС

За словами високопоставленого чиновника, зараз деякі заяви української сторони нібито не відповідають дійсності.

Ілюстрація:en.lb.ua

У Республіці Польща на сьогоднішній день існує проблема відсутності довіри до партерів з України. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Бартош Ціхоцький, повідомляють Патріоти Україниз посиланням на Польське радіо.

За словами високопоставленого чиновника, зараз деякі заяви української сторони нібито не відповідають дійсності.

"Є проблема, коли слова української сторони абсолютно не відповідають дійсності. Як результат, існує проблема відсутності довіри до українського партнера", - заявив Ціхоцький.

Крім цього, заступник глави польського зовнішньополітичного відомства дав оцінку статті міністра закордонних справ України Павла Клімкіна на тему відносин Польщі та України. У статті, опублікованій у виданні "Rzeczpospolita", міністр закордонних справ України Павло Клімкін наголосив, що готовий нести відповідальність за відновлення нормальних відносин з польською стороною. За словами Ціхоцького, "ця проблема існує вже тривалий час".

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...