Українська армія - одна з найсильніших у Європі, - Олександр Турчинов

Секретар РНБО твердо переконаний, що Україна обов'язково звільнить окуповані території.

В Києві відбувся військовий парад до 25-ї річниці Незалежності України. Фото: ВВС.

Єдність нації - запорука перемоги України в протистоянні з російським агресором. Про це Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив в інтерв'ю журналу "Новое время", повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби РНБО.

Секретар РНБО України детально проаналізував події новітньої історії України починаючи з лютого 2014 року, зазначивши, що незважаючи на проблеми й економічну кризу, "ми змогли створити сильні Збройні Сили, Національну гвардію, силові структури, здатні захистити країну" і зупинити просування ворога "зі сходу на захід". "Настане час, і ми очистимо всі окуповані території", - заявив О. Турчинов.

Він підкреслив, що нині українська армія - одна з найсильніших у Європі. "Наш оборонпром забезпечив Збройні Сили сучасною зброєю, попри аморальну блокаду доставок в Україну летального озброєння", - сказав він. Водночас Секретар РНБО України заявив, що "загроза, безумовно, залишається, і проблем у секторі безпеки й оборони ще дуже багато".

"Запорука наших перемог у протистоянні із сильним і жорстоким ворогом - не тільки в сучасній зброї, у професіоналізмі і героїзмі наших військовослужбовців, але, насамперед, у єдності нашої нації. Тому гасло Майдану зараз як ніколи актуальне: "Поки ми єдині, ми - непереможні!" - заявив О. Турчинов.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...