Український дипломат розповів, коли Росію наздожене "кара Божа"

Розпад пострадянської імперії повинен початися вже у 2017 році.

Юрій Щербак прогнозує розпад Росії. Фото:azov.press

Один з найдосвідченіших політиків на пострадянському просторі, український дипломат Юрій Щербак заявив, що розпад Росії повинен початися вже в 2017 році. Про це він розповів в інтерв'ю Радио Свобода, інформують Патріоти України.

За словами Щербака, він вірить в "кару Божу". "Я думаю, що справа не тільки чисто в економічній складовій, а і в психологічних та історіософських факторах, які визначають розвиток Росії.

Я сповідую теорію кари Божої, Божого покарання за гріхи людини чи народу. Мені здається, що 2017 буде дуже серйозною датою, бо буде сторіччя кривавої, найстрашнішої революції, яка коли-небудь відбувалася в світі. Мені здається, що гріхи, які мали місце під час революції та громадянської війни, - масові страти, абсолютно несправедливі репресії - ще повернуться.

Таким чином, перша частина мого прогнозу - метафізична. Мені здається, що наближається до цього Росія. Справа в тому, що Росія сильна, коли вона веде справедливі війни, коли вона захищається. Це було під час війни 1941-45 років, коли перемогли нацистських окупантів. Зараз Росія вплуталася в абсолютно безвідповідальні, несправедливі війни", - зазначив він.

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...

"Підриваються наші бійці та техніка": Російські окупанти скаржаться на українські ДРГ, які заходять із Сумщини

неділя, 5 травень 2024, 17:43

Російські окупанти скаржаться, що українські ДРГ активізувалися з боку Сумщини і створюють проблему для їхнього особового складу та техніки. Про це розповів командир російської інженерно-саперної роти, передають Патріоти України. За його словами, украї...