Український співак SunSay знявся в кліпі російського репера у компанії прихильників терористів "ЛДНР" (відео)

Окрім українського співака, у відео також знялись Арбеніна, Скляр та Бобунець.

SunSay. Фото: Ivona.

Український співак SunSay, який паралельно є солістом гурту 5`nizza, знявся у кліпі із російськими артистами, які підтримують сепаратистів на Донбасі, пишуть Патріоти України з посиланням на УНІАН.

SunSay, який минулого року брав участь у національному відборі на «Євробачення» знявся у кліпі російського виконавця Басти. Окрім українського співака, у відео також знялись Арбеніна, Скляр та Бобунець.

При цьому Скляр є прихильником так званого лідера терористів Захарченка, а Бобунець часто виступає на окупованій території Донбасу та навіть із Чичериною оспівував тамтешніх "доблесних воїнів".

Як повідомляли Патріоти України раніше, український артист Іван Дорн в інтерв'ю російському журналісту назвав агресію Росії проти України "сваркою", а також відхрестився від інформації про те, що допомагав воїнам АТО. Також Дорн назвав росіян "братами".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...