Унікальні кадри: Росіяни показали захоплення Дебальцевого в 2015 році (відео)

Рік тому 20 лютого 2015 року, "війська" ДНР "увійшли в Дебальцеве. Так закінчився один з найкривавіших епізодів війни в Україні.

Захоплення Дебальцевого. Скриншот

В інтернеті з'явилися унікальні кадри захоплення терористами так званої ДНР і російськими військами міста Дебальцеве Донецької області. Відеозапис на своєму каналі в YouTube опублікував російський телеканал "Дождь", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Рік тому 20 лютого 2015 року," війська "ДНР" увійшли в Дебальцеве. Так закінчився один з найкривавіших епізодів війни в Україні. Цього разу в "Репортажі Дощу" - останній бій в Дебальцеве. Це відео до сих пір не бачив ніхто ", - підкреслили журналісти в описі до сюжету.

Саме відео знято на наступний день після останнього бою за місто, на кадрі показані залишені українським військом позиції. Терористи в сюжеті розповідають подробиці того, як проходили бої.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що, за даними Conflict Intelligence Team (CIT), наказ про атаку на Дебальцеве в січні 2015 року особисто давав президент Росії Володимир Путін.

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...