Усі - "під прицілом": Жебрівський заборонив чиновникам відвідувати окуповані території

За словами очільника області, списки всіх чиновників адміністрації потрапили до рук бойовиків.

Павло Жебрівський. Фото:lifedon.com.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації підписав розпорядження про заборону на відвідування окупованих територій для чиновників обласної ВЦА. Про це він заявив в ефірі 5 каналу, інформують Патріоти України.

За словами очільника області, списки всіх чиновників адміністрації потрапили до рук бойовиків.

"На сьогоднішній день їх виявляють. Вони поставили вже свої блокпости, контрольно-пропускні пости і співробітників виявляють - з ними проводять різні бесіди, намагаються, щоб вони підписали деякі листи, і тому сьогодні це критично неприпустимо.

У середу таке розпорядження буде видано. Списки передамо прикордонникам, які на пунктах пропуску, і в принципі не випускатимуть", - сказав Жебрівський.

Україна планує "рухатися вперед": У Байдена заявили, що ЗСУ готуються до нового контрнаступу

неділя, 5 травень 2024, 11:48

Україна планує розпочати новий контрнаступ на позиції російських загарбників у 2025 році, щоб утримати Кремль від отримання додаткових переваг цього року. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, інформує Financial Tim...

"Ми повинні": Макрон закличе Цзіньпіна натиснути на Путіна, щоб закінчити війну в Україну

неділя, 5 травень 2024, 11:30

Під час візиту китайського лідера Сі Цзіньпіна до Франції, президент Еммануель Макрон звернеться з закликом до Пекіну посилити тиск на Москву, щоб вона припинила збройну агресію проти України, передають Патріоти України. Візит китайського лідера до Фра...