В Алеппо - масові розстріли цивільного населення, Росія знову відкинула заклик до негайного припинення вогню

В Організації Об'єднаних Націй заявили про отримання інформації, що урядові сили Сирії вламуються в будинки в східній частині Алеппо і розстрілюють цивільних - убито 82 мирних жителя, серед яких 11 жінок та 13 дітей.

С. Лавров відкинув заклик до припинення вогню в Алеппо. Фото: REUTERS.

Росія знову відкинула заклики до припинення вогню в Алеппо, де Організація Об'єднаних Націй повідомила про масові страти цивільних осіб і масову втечу з міста, після того, як сирійські військові досягли успіхів в наступі на оплот повстанського опору в Сирії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що перш, ніж зупиняться бойові дії, повинні бути встановлені евакуаційні коридори.

"Ми чуємо заклики до негайного припинення бойових дій. Це російська сторона хоче зробити тільки тоді, коли коридори будуть встановлені", - сказав Лавров на прес-конференції за підсумками засідання організації Чорноморського економічного співробітництва в Белграді у вівторок.

Відповідаючи на питання, чи є паралельні переговори з Туреччиною і Сполученими Штатами, Лавров відповів: "Ми працюємо з усіма, хто впливає на ситуацію".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...