У Чернівцях засудили учасника АТО за дезертирство

Військового звільнили від відбування покарання з випробуванням на 1 рік.

Військовослужбовець самовільно залишив частину. Фото: РБК.

Солдата, який дезертивував із військової частини в Чернівцях, засудили до 2 років позбавлення волі. Про це передає "Чернівецький промінь" з посиланням на рішення суду, передають Патріоти України.

Першотравневий районний суд міста Чернівці засудив до 2 років позбавлення волі учасника АТО, який у грудні 2016 року дезертирував із військової частини.

У рішенні повідомляється, що старший солдат, який служив у військовій частині, дислокованій у Чернівцях по вулиці Московської олімпіади, 27 грудня 2016 року без поважних причин самовільно залишив частину й поїхав до свого дому.

Оскільки суд не встановив обтяжуючих обставин, військового звільнили від відбування покарання з випробуванням на 1 рік. Протягом цього часу чоловікові заборонено покидати межі України та змінювати місце проживання без відома правоохоронців.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...