В Харкові поліцейські відкрили стрілянину (фото)

Очевидці інциденту розповіли, що поліцейські намагалися зупинити "Ауді", яка порушувала правила дорожнього руху.

В Харкові на Холодній горі поліцейські стріляли. Фото: Фейсбук.

Сьогодні вранці, 25 грудня, в Харкові поліцейські в результаті погоні відкрили стрілянину. Про це повідомляють очевидці, пишуть Патріоти України з посиланням на vgorode.ua.

Інцидент стався на перехресті Полтавського шляху і Холодногірської вулиці.

За словами свідків, поліцейські намагалися зупинити "Ауді", яка порушувала правила дорожнього руху.

"Близько 6 ранку, перебуваючи вдома, почув виття сирен і крики копів, у мене вікна квартири на це перехрестя. Дивлюся у вікно, стоїть бита патрульна машина на перехресті. "Ауді" відразу не помітив, потім дивлюся, ще кілька патрульних підлетіло теж з криками в рупор. Минуло секунд тридцять, дивлюся, "Ауді" різко повернулася і на рейки трамвая поїхала. Потім стрілянина, два постріли", - повідомив очевидець Віталій.

"За попередньою інформацією була погоня за "Audi q7", поліцейські намагалися зупинити своєю машиною або ж водій Ауді сам врізався в Пріус. Коли Пріус вийшов з ладу (розбитий), за "Ауді" погнався інший екіпаж поліції, але не наздогнав. Є постраждалі серед поліцейських. На місці працює СОГ ", - написали в групі Police Control Ukraine | Моя нова поліція в vk.com.

Подробиці події і інформація про постраждалих з'ясовується.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 11:05

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....