В Херсоні провели в останній путь волонтерку-патріотку, яка почала в місті Майдан (відео)

Хвора на рак Валентина Крицак до останнього подиху жила допомогою бійцям в зоні АТО.

В Херсоні попрощалися з волонтеркою. Скріншот.

У Херсоні поховали волонтера Валентину Крицак, яка до останнього з діагнозом онкологія їздила в зону АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

Жінку зустріли живим коридором, на колінах. Валентині Крицак було всього 44 роки.

У 2013 році вона перша вийшла в центр міста, коли "Беркут" побив студентів, і почала майдан в Херсоні.

Боєць батальйону "Херсон" Андрій Тарчинський розповів, що допомога волонтерів, в тому числі і Валентини, дало йому можливість протриматися на фронті. За проукраїнську позицію на жінку не раз нападали - на кордоні з окупованим Кримом її вдарив сепаратист.

Згодом у Валентини виявили онкологічне захворювання, але навіть важко хвора вона їздила в зону АТО. Прощалися з волонтеркою під гімн України, а поховали Валентину Крицак на алеї Слави, поряд з героями АТО.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...