В кращих традиціях похоронів генсеків: В "ДНР" на погрєбєніє Мотороли пригнали всіх бюджетників (фото, відео)

Російські ЗМІ порахували, що попрощатися з бойовиком прийшло близько 50 тисяч осіб.

Похорон ліквідованого Мотороли. Фото: ЖЖ.

"ДНР" вимагає від представників бюджетної сфери у Донецьку обов'язкової присутності на похороні ліквідованого терориста Арсена Павлова "Мотороли". Про це повідомляють жителі міста, передають Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

За повідомлялося раніше, в Донецьку на честь "Мотороли" проходить жалобна хода та церемонія прощання в Донецькому державному академічному театрі опери та балету ім. Солов'яненка.


Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Сьогодні в окупованому Донецьку відбувається похорон терориста Мотороли, опубліковано перші фото.

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...