у Кремлі знову збрехали: Держсекретар США заявив, що Росія порушила ще одну домовленість

Майк Помпео висловив своє невдоволення під час зустрічі із Сергієм Лавровим.

Майк Помпео. Фото: Рейтерс.

Держсекретар США Майк Помпео звинуватив Росію у порушенні російсько-американських домовленостей щодо Сирії. Про це йдеться у заяві відомства, передають Патріоти України.

Помпео про це сказав на зустрічі в Гельсінкі з главою російського Міністерства закордонних справ Сергієм Лавровим, яка відбулася паралельно з зустріччю президентів США і РФ, на якій вони обговорювали ситуацію у Сирії.

"Держсекретар Помпео провів переговори з главою МЗС Лавровим. Вони обговорили у Гельсінкі порушення Росією зобов'язань на південному заході Сирії, а також способи здійснення ідей з координації антитерористичної боротьби та інше", – зазначили у повідомленні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...