В Києві повісили Путіна (фотофакт)

Один з активістів мітингу в підтримку Надії Савченко приніс опудало президента РФ Володимира Путіна у шибениці.

На бульварі Шевченка повісили Путіна. Фото: facebook/taras.berezovets.

Політичний технолог Тарас Березовець повідомив про ходу на бульварі Шевченка: люди йдуть по дорозі в сторону Майдану, де проходить акція на підтримку Надії Савченко. Один з активістів несе повішене опудало президента РФ Володимира Путіна. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У коментарях до посту політичного експерта закидали коментарями щодо того, як розгром російського посольства допоможе у звільненні народного депутата Савченко. Пізніше Громадське.ТВ запостив фотографію опудала Путіна вже на Майдані.

Відомо, що Надію Савченко вважають політичним в'язнем, звільнення якого залежить безпосередньо від президента Росії Володимира Путіна. Саме тому на нього обрушується гнів українського народу сьогодні.

На Майдані вже є мама Надії і політичні лідери Юлія Тимошенко, а також Олександра Кужель та інші. На акцію в підтримку Савченко в Харкові художник Ілля Паньок приніс картину, на якій Надія з шаблею в руках обезголовлює Володимира Путіна.

Нагадаємо, що Надія Савченко оголосила сухе голодування. Лікарі впевнені, що Кремль не встигне винести їй вирок, а її стан погіршується з кожною годиною. У той же час омбудсмен Росії підкреслює, що стан Савченко не викликає побоювання.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...