В Киргизстані впав Boeing 747 авіакомпанії Turkish Airlines: Є жертви (фото, відео)

В результаті падіння літака на селище Дача в декількох кілометрах від аеропорту в Бішкеку загинуло 37 людей.

На місці катастрофи літака. Фото: 24.kz.

37 людей загинули в результаті падіння вантажного Boeing 747 авіакомпанії Turkish Airlines на селище в декількох кілометрах від аеропорту в Бішкеку. Як заявив міністр охорони здоров'я Киргизстану Талантбек Батиралієв, серед загиблих - четверо членів екіпажу, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Загиблі - місцеві жителі. В результаті інциденту постраждали ще вісім осіб, серед них є діти. Всі постраждалі доставлені в лікарні.

В уряді Киргизстану повідомили, що в результаті катастрофи в селищі Дача зруйновані 15 будинків.

Повыдомляється, що вантажний літак зазнав аварії в 4:31 за мск.

На місці авіакатастрофи турецького вантажного літака під Бішкеком відбувається розбір завалів, фахівці надають психологічну допомогу місцевим жителям.

Також зазначається, що на місці катастрофи вже орудують мародери. Правоохоронні органи затримали чоловіка, який збирав електрочайники, які випали з літака.

За даними ТАСС, літак здійснював рейс зі Стамбула до Бішкеку. РІА Новости в свою чергу повідомляло, що лайнер летів з Гонконгу.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...